Back to overview
Add to favorites
VLAEMYNCK GROUP Twintig jaar na de oprichting van een eerste immo-kantoor vormen een divers aantal business units - elk met hun eigen werkgebied en expertise - samen Group Vlaemynck.

Group Vlaemynck centraliseert volgende vennootschappen:

Elke pijler opereert op zichzelf, met een grote mate van autonomie en binnen een specifiek vakgebied. Samen versterken ze elkaar en via Vlaemynck Invest kunnen ze rekenen op administratieve, boekhoudkundige en juridische ondersteuning, een IT- en mediaverantwoordelijke. Ook Vlaemynck Business Center en het halfjaarlijkse VBC Magazine fungeren als marketingtools voor de Business units.

  • Vlaemynck Vastgoedmanagement

Met kantoren in Tielt en Nieuwpoort koppelt deze jonge en dynamische vastgoedexpert een ruim werkgebied aan flexibiliteit en gespecialiseerde dienstverlening. Ondertussen mag Vlaemynck Vastgoedmanagement zich terecht een gevestigde waarde noemen op vlak van commercialisering van onroerende goederen en vastgoedtransacties.

  • Syndicburo.be

Het dagelijks beheer van de gemeenschappelijke delen van verschillende mede-eigendommen vindt een thuis in Syndicburo.be. Administratief, financieel en technisch staan de syndici in voor een uiteenlopend en divers aantal dossiers in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • MC Bouw

Projectconsultancy, projectmanagement, projectcoördinatie en klantencoördinatie hebben onderdak binnen MC Bouw, dat op die manier perfect in staat is om de bouw van uw project te Managen en Coördineren.

  • Vlaemynck Invest

Naast een aantal ondersteunende taken en managementfuncties voor Group Vlaemynck, is Vlaemynck Invest ook beheerder en uitbater van full service-bedrijfsgebouw Vlaemynck Business Center in Tielt.

  • Andere activiteiten

Trova.be

Het platform om zelf uw eigendom te verkopen of te verhuren. Geen commissie en toch over alle mogelijkheden beschikken, dat kan. Elke geregistreerde Trova - account deed het u al voor.

Storms' Harbour Classic Rally

De boog kan niet altijd gespannen staan en netwerken mag ook informeel. Heel wat jaarlijkse events hebben bij ons een vaste plaats in de agenda. Eén van de meest prestigieuze is deze Storms' Harbour Classic Rally voor old-timers.

 


Vlaemynck Invest Group

Sint-Janstraat 185
8700 Tielt-BE

Make an appointment
Visit website