Back to overview
Add to favorites
Hét marketing & communicatiebureau voor vastgoedprofessionals! Dit met een specialisatie in sociale media.

Wanneer je vastgoed wil verkopen of verhuren is het lang niet meer voldoende om enkel dromerige foto’s te posten van huizen en appartementen. De tijd van “push marketing” via je social media is verleden tijd. Mensen willen van je kopen of huren wanneer ze je kennen. Social media zijn het ideale middel om authenticiteit uit te stralen.

Je (potentiële) volgers zijn actief op sociale media voor hun plezier, om tijdens een kort moment van verveling info of een beleving te krijgen rond een thema dat hen kan interesseren.

Achter ieder woonproject zit een wondermooi verhaal! En verhalen, dat is waar je volgers van smullen.

Alles start met een verhaal achter de schermen: het bekomen van de vergunning, het bedenken van het ontwerp, de technische vereisten … Laat je volgers dit proces mee beleven via foto’s en korte video’s. Nadien kan je het bouwproces, de mensen die aankopen, de nieuwe trends van inrichtingen mooi in beeld brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De belangrijkste om online succesvol te zijn, is je positionering. Zorg voor een leuke online huisstijl en toffe content. Wees consequent in het posten van deze beelden. Hier liggen nog heel wat uitdagingen voor velen in de sector!

Wil jij je verkoop ofverhuur ook BOOSTEN via social media?


Marc Driesen Online Marketing

Parklaan 46/101
2300 Turnhout-BE

Make an appointment
Visit website